InOne

 
твојот дигитален партнер
 
 
 
 
 
Со секој InOne пакет (Start, Professional и Premium) добиваш бесплатна реклама за твојот бизнис на www.zk.mk (Златна книга) во следните три месеци, во вредност од 30 евра.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Комплетно решение кое ќе ти помогне целосно да ги искористиш придобивките и можностите кои ги нуди дигиталниот маркетинг!
 
 
 
 

Придобивки :

 
 
 
Ефективна промоција
Зголемена продажба
Заштеда на време и пари
 
 
 
 
 
 
Што добиваш со InOne?
 
 
Untitled-3
 
Современа веб страна
 
 
 
lp2
 
Висок Google ранг (SEO)
+ Google My Business
 
 
 
lp3
 
Рекламирање преку социјални мрежи
 
 
 
lp4
 
Емаил маркетинг и CRM (Контакт менаџер)
 
 
 
lp5
 
Онлајн резервации, понуди и продажба
 
 
 
 
 
 

ПАКЕТИ

 
 

start

 
LP11
 

€180

 
+ ддв, годишно
 
За онлајн промоција на мали бизниси: веб страна + Google промоција + рекламирање на Facebook

 

 
 
 

Professional

 
LP22
 

€360

 
+ ддв, годишно
 
За бизниси со напреден онлајн маркетинг: продажна веб страна + Google промоција + рекламирање на сите социјални мрежи + CRM + онлајн резервации/понуди + техничка поддршка

 
 
 

Premium

 
LP33
 

€540

 
+ ддв, годишно
 
Целосни услуги за онлајн промоција и продажба: сите можности за онлајн рекламирање + систем за онлајн продажба (E-Commerce) + детална техничка поддршка


 
 
 
 
 
zashtedi
 
Со секој InOne пакет (Start, Professional и Premium) добиваш бесплатна реклама за твојот бизнис на www.zk.mk (Златна книга) во следните три месеци, во вредност од 30 евра.
Започни да зголемуваш број на купувачи и продажба со твојот дигитален партнер веднаш.

 
Побарај нè за информации
 
Испрати ни ги твоите податоци за повеќе информации околу InOne услугите и понудата – нашиот тим веднаш ќе те контактира.